KORONABEGRENSNINGER

Hei alle kjære seilere.

Vi har nettop fått nyheten fra Raymond og Oslo/Viken vedr. hva man kan og ikke kan gjøre frem til og med 29.4.2021. Vi får IKKE drive seilkurs frem til denne datoen og vi er mer enn lei oss for dette.

Til dere som er berørt, finn en dato som passer. Om alle plasser skulle være opptatt så send meg datoen allikevel. Vi skaffer båter så vi får avviklet kurset ditt på din ønskede dato så sant det overhodet er mulig. Vi vil sette opp tilstrekkelig med båter til å ta igjen det tapte.

Takk alle for tålmodighet og fleksibilitet. Vi setter stor pris på det!!!

Velkommen til Navenda Seiling

Stedet for seilundervisning i Oslofjorden

Ingenting er som gleden ved å stå til rors en deilig sommerdag med passe vind og bølger.

 

Når motoren er slått av og vinden tar tak i seilene er du på vei inn i en verden mange drømmer om. 

 

Om du ønsker å forsøke deg i seilbåt for første gang, ta videregående kurs for å utvide horisonten, eller du vil friske på kunnskapene før årets sesong vil jeg gjerne hjelpe deg.

+47 90707600

Wave
  • Facebook Social Icon

Følg oss på Facebook

YouTubeLogo.jpg

Nybegynner kurs

TBE_skipperkurs-2574_slide.jpg
foto-10-300x168.jpg

Kurs i utlandet

Frakt (og kurs) i egen båt

ICC forberedende nettkurs

ICC utsjekk

Havnekurs

Navenda blir gjerne med deg i din egen båt sammen med deg og ev. familien.

 

Vi tilpasser opplæringen til ditt behov og hjelper deg gjennom sertifikatkrav om du ønsker.

Vi lager kalesje, sprayhood, lazybag og bordtrekk etc. etter mål i din båt. Vi reparerer og ettersyr og skifter vinduer også om det trengs.

Vi kan gjennom en verdensledende leverandør av utleiebåter tilby alle våre kursdeltagere (og andre) en meget god pris. 

Les mer om dette og søk i databasen her!

Wave

Noen ord fra instruktøren:

I mange år har jeg seilt med utallige elever som alle har kommet seg videre og som nå føler seg enda tryggere både til havs og i havn. Det er jo ikke alltid solen skinner eller at det blåser både riktig mengde og i riktig retning. Da hjelper det å være litt forberedt.

Om du ønsker å delta på kurs, ha kurs i egen båt, eller du vil ta ICC-sertifikatet for å kunne leie båter i utlandet, hjelper jeg deg hele veien frem. Jeg kan også transportere båten for deg eller sammen med deg samt bistå med kjøpshjelp og gjennomgang av båten. Kanskje et kombinert kurs til stedet hvor ferien skal begynne?

Eller for å bruke en tidligere deltagers egne ord:

«Saken er ganske enkelt denne: Dette er ikke en stor og upersonlig seilskole. Dette er en mann som elsker å seile. Han heter Dag og er ikke bare dyktig pedagogisk og trygg som en havn. Han er veldig hyggelig og interessant å snakke med også. Tok både nybegynnerkurs og «Day skipper». De var som små eventyr begge to.»

(Deltager: Hallvard Fjeldbraaten, 28.6.2017)

Så ta kontakt med meg så snakker vi om dine behov og hvordan vi best mulig kan tilpasse et opplegg til nettopp deg!

Bjørg Dystvold Nilsson

Deltok på begynnerkurs over tre kvelder. Veldig bra kurs som kan anbefales. Hadde lite seile-erfaring fra før, og lærte mye mer enn jeg trodde jeg kom til å gjøre. Med et så få deltakere, ble det tid til at alle kunne trene flere ganger på det vi lærte slik at jeg til og med tror jeg kommer til å huske det. Lærerens ro og trygghet var til stor hjelp under de mer nervepirrende øvelsene som bakking inn i bås og å legge til ved brygge. Instruktøren skapte også en god og hyggelig stemning om bord. Anbefales!

Kristin Havness

Meldte meg på kurs med liten seilerfaring. Helgekurs med en rolig, sindig instruktør fikk meg til å kjenne mestringsgfølelse. Mye teori som ble satt ut i praksis i ulike situasjoner, gjorde forståelsen fullkommen! Takk for en flott helg, med all slags vær

 

Seilerhilsen fra Kristin S/Y GOOD HOPE

Vibeke og Simen Teigre

«Vi ønsker å rette en helt spesiell takk til Dag, som ikke bare gjorde denne turen mulig for oss seile-noviser, men også gjorde den til en helt unik opplevelse med uvurderlig læring underveis – både om seilteori, seilpraksis, navigasjon, knuter og fortøyning, godt sjømannskap, navigasjon, og så mye mye mer. Seilegleden er vekket i oss, gnisten er tent, en ny verden har åpnet seg for oss.»

Vi tilfredstiller 12PAX

vi tilfredstiller 12-pax kravene til kurs og kompetanse for næringsdrivene til sjøs 

Les mer HER

Navenda Seiling AS

Adresse:

Niels Juels gate 70a

0259 OSLO

Norge

Tlf: 90707600

Epost: post@navenda.no

Vi følger regjeringens
koronaregler
Med munnbind og sprit skal ondt fordrives!
Følg oss
  • Facebook Social Icon

© 2016 - 2020 Navenda.no