top of page
Kurs i utlandet

Hva med å kombinere et seilkurs med sol og varme? Vi har nå satt opp høstens Kroatiakurs fra Split.To år med pandemi satte en effektiv stopper for kurset men nå er vi klar. Hver dag med nye havner eller ankringsplasser. Vi spiser på restauranter i havn, eller vi kjøper mat som tilberedes i båten. 

Hver dag startes med litt teori og gjennomgang av dagens seilas, og ikke minst hvor vi skal legge til på ettermiddagen en gang. På denne tiden av året er det fortsatt mye sommervær og ikke så trangt i havner. Dvs. at vi finner plass selv om vi ikke kommer inn før senere på dagen.

Båtførerprøven og ICC vil bli mulig å gjøre etter kurset i Oslo for de som ønsker det.

Har du spørsmål om turen, ta kontakt med Dag på 90707600 eller på epost: post@navenda.no

Kurs: Tilpasset

Lengde: 6 dager + overnatting til søndag etter kurset for de som ønsker.

Oppmøte: Kroatia - Split

Du kan ankomme båten lørdag etter 18:00. Da vil vi være der. Men kurset starter ikke før Søndag ca. 12:00

Siste lørdag kan du også overnatte til søndag men vi må forlate båten om morgenen før 09:00

Forkunnskap: Ingen

Antall deltakere: 6 pr båt

 

Se kurskalender nederst:

Kurset foregår rundt øyene utenfor Split der farvannet passer de aller fleste med deilig temperatur og ikke for mye sjø.

Kursprisen dekker vanligvis leie av båt og instruktør. Variable kostnader, som havneavgifter, mat og drikke underveis, blir delt mellom deltakerne. Deltakere på kurs må sørge for egen transport til/fra kursstedet. 

Seilkursene passer både for nybegynnere og de med litt erfaring. Det er mulig å være med uten å delta på kurset, men prisen er den samme for alle deltakere. Deltakere som melder seg på alene må regne med å dele kabin med andre deltakere. Avhengig av hvilken båt som benyttes, kan noen av deltakerne måtte sove i salongen.

Påmeldingen på kurset er bindende, men dersom det ikke blir tilstrekkelig antall deltakere, kan kurset likevel avlyses. 50% av kursavgiften må betales ved påmelding. Beløpet refunderes kun ved avlysning av kurset. Resterende 50% forfaller ved bekreftelse av kurset og senest 30 dager før kursstart. Ved nok deltakere påmeldt sendes beskjed til deltakerne for endelig bekreftelse. Etter endelig bekreftelse fra deltakerne gis det normalt ikke refusjon på kursavgiften ved avbestilling.

Dersom du ønsker å melde din interesse, men ikke registrere deg på kurs, send en mail til post@navenda.no så setter vi deg på listen som vi følger opp når det nærmer seg.

Kursdokumentasjon

Dokumentasjonen finner du på denne linken:

https://seilkurs.navenda.no/p/nybegynnerdokumentasjon

Vi vil uansett gå gjennom det teoretiske men det det kan bli litt mye på en gang så du får kanskje enda mer ut av kurset om du leser gjennom dette 😊

 

Kursbevis

Etter endt kurs får du vårt kursbevis Competent Crew.

bottom of page