Kurs i utlandet

Hva med å kombinere et seilkurs med sol og varme? Vi arrangerer også seilkurs i utlandet. De mest populære kursene våre går over 5 dager i Kroatia. Du lærer å seile i teori og praksis, og pensum til båtførerprøven* gjennomgås iløpet av kurset for de som ønsker. Etter endt kurs blir det mulighet for å ta båtførereksamen*, og har du litt erfaring fra før, og føler du at du mestrer navigasjon og manøvrering av båt, kan du også avlegge praktisk prøve til det internasjonale båtførersertifikatet ICC dagen etter kurset.

Kurs: Tilpasset

Lengde: 5 døgn + prøvedag​

Oppmøte: Kroatia - Split

Du kan ankomme båten lørdag etter 18:00. Da vil vi være der. Men kurset starter ikke før Søndag ca. 12:00

Siste lørdag kan du også overnatte til søndag men vi må forlate båten om morgenen før 09:00

Forkunnskap: Ingen

Antall deltakere: 6 pr båt

 

Se kurskalender nederst:

Kurset foregår rundt øyene utenfor Split der farvannet passer de aller fleste med deilig temperatur og ikke for mye sjø.

Kursprisen dekker vanligvis leie av båt, instruktør og kursavgift. Variable kostnader, som havneavgifter, mat og drikke underveis, blir delt mellom deltakerne. Deltakere på kurs må sørge for egen transport til/fra kursstedet. På enkelte kurs dekker kursavgiften også mat, da vil dette være spesifisert.

Seilkursene passer både for nybegynnere og de med litt erfaring. Det er mulig å være med uten å delta på kurset, men prisen er den samme for alle deltakere. Deltakere som melder seg på alene må regne med å dele kabin med andre deltakere. Avhengig av hvilken båt som benyttes, kan noen av deltakerne måtte sove i salongen.

Eventuell eksamensavgift for båtførerprøven* eller praktisk prøve for ICC* kommer i tillegg. Norsk Test tar en avgift på 723 kr for båtførerprøven (kan endre seg). Praktisk prøve: 1.200 for deltakere på kurset.

Påmeldingen på kurset er bindende, men dersom det ikke blir tilstrekkelig antall deltakere, kan kurset likevel avlyses. 50% av kursavgiften må betales ved påmelding. Beløpet refunderes kun ved avlysning av kurset. Resterende 50% forfaller ved bekreftelse av kurset og senest 30 dager før kursstart. Ved nok deltakere påmeldt sendes beskjed til deltakerne for endelig bekreftelse. Etter endelig bekreftelse fra deltakerne gis det normalt ikke refusjon på kursavgiften ved avbestilling.

Dersom du ønsker å melde din interesse, men ikke registrere deg på kurs, send en mail til post@navenda.no så setter vi deg på listen som vi følger opp når det nærmer seg.

Kursdokumentasjon

Dokumentasjonen finner du på denne linken:

https://seilkurs.navenda.no/p/nybegynnerdokumentasjon

Vi vil uansett gå gjennom det teoretiske men det det kan bli litt mye på en gang så du får kanskje enda mer ut av kurset om du leser gjennom dette 😊

 

Kursbevis

Etter endt kurs får du vårt kursbevis Competent Crew: Og om du har bestått praktisk ICC prøve vil du kunne søke om å få ICC-sertifikat som kan brukes ved leie av båt i f.eks. Middelhavet. Du kan også få et sertifikat i kreditkortformat om du ønsker (kr. 250,-), for vel gjennomført Competent Crew kurs.

 

* Ikke tilgjengelig på alle kurs