Om Navenda & Seileren

Vi går mot tett samarbeid og kan gjennom dette tilby deg topp kvalitet på kurs både i Norge og utlandet.

navenda.no & seileren.no

Vi jobber for øyeblikket for å gjøre alt klart til neste sesong. Det er mye som skal organiseres, men kurskalenderen for neste år begynner allerede å ta form, sier Dag Magne Veierød i Navenda.

 

I første omgang beholder vi begge nettsidene www.navenda.no og www.seileren.no, men på sikt er håpet å kunne samle alt under ett.

Bjarne Nielsen i Seileren utfyller; -Det er veldig bra at vi har funnet tonen, og kan utvide og videreutvikle vårt tilbud sammen. Dette er vinn-vinn for oss begge, men kanskje aller mest for våre kunder. Målet vårt er å kunne tilby enda bedre og flere kurs, både i Norge og i utlandet. Ved å samkjøre aktivitetene våre får vi bedre fleksibilitet og tilgjengelighet, og vi kan øke kapasiteten ved behov. Alt skal etter planen være på plass fra 1.1.2020.

 

Frem mot nyttår vil man oppleve noen forandringer på respektive nettsider, men vi åpner med gode tilbud på både kurs og utleie av båter allerede 1.12. så her blir det muligheter for fine julegaver, legger Dag til.

Vi tar krav til sikkerheten og kompetanse på alvor

Vi er stolte av å kunne si at vi tilfredstiller alle krav fra sjøfartsdirektoratet til å drive seilskole og alle våre andre aktiviteter på sjøen. Kravene finnes nedfelt i flere lover men samlet sett kan du finne hva vi tilfredstiller i det man kaller 12-pax kravene.

Du kan lese mer om dette her: https://www.sdir.no/fritidsbat/sertifikater/naringsvirksomhet-med-fritidsskippersertifikat/

Instruktør, daglig leder i Navenda og ICC-sensor 

Mitt ønske med seilundervisning er å kunne gi deg kunnskap og erfaring slik at du kan oppleve den samme gleden jeg selv føler når jeg står til rors. Og for meg som instruktør finnes det ingen bedre motivasjon enn å se elever bakke pent og pyntelig inn i båsen, eller å oppleve at nattseilasplanen stemmer med få sekunders avvik !

Kompetanse og erfaring som instruktør
  • Etter mange år som instruktør og deliveryskipper for andre åpnet jeg Navenda seilskole med oppstart sensommer 2016.

  • Holdt veldig mange nybegynner og videregående kurs i mange typer turseilere fra 25 til 50 fot størrelse

  • Har hatt minst 700 deltagere og logget 7000Nm som instruktør.

  • Holdt flere kurs på engelsk samt for døve (med tolk)

  • 5 sesonger med diverse kurs for Bavaria samt opplæring av nye båteiere og demoturer for de som ville prøve seg på seilbåt.

  • Mange frakteoppdrag til/fra Spania, Danmark, Sverige og Vestlandet til Oslofjorden både med eier og som solotur.

  • Har også holdt utallige kurs i Båtførerprøven.

 
Sertifikater
 
Referanser

 

Send meg en epost så kan jeg svare med en CV !