• Dag Magne Veierød

Båtfrakting krever sitt mannskap

Et godt mannskap på lengre turer øker sikkerheten betraktelig. Vårt mål på hver eneste tur er at båten og mannskap skal hjem hel og trygg. Vi tar ingen sjanser verken med været eller ruta vi planlegger. Vi bruker bare kvalifisert mannskap som har kunnskapen og tryggheten og ikke minst erfaringen for at alt skal gå på skinner.


Det er ikke vanskelig å finne seilere som gjerne vl være med på eventyr men uten erfaring, når det røyner på, og forholdene blir marginale, så kommer denne ekstra kapasiteten virkelig til gode. Og vi snakker ikke om bare om store bølger og mye vind. Men når flere elementer oppstår i kombinasjon, slik som bygevær med null sikt, at kartplotter eller motor stopper, eller autopiloten streiker, så er ikke alt bare rett frem lenger. Og har du ikke nødvendig erfaring, og et godt mannskap å spille på kan ting fort gå galt.


Vi har gjennom mange år opparbeidet denne erfaringen og kan si at vi stiller mye sterkere med et sammensveiset team. Derfor er vi også nøye på å følge rutiner for sjekking av båt og motor på faste tider, vite hvor og når man skal sjekke. Og vi kan trekke på ressurser om noe skulle oppstå og tar ansvar for prosessen med båten om den må innom verksted underveis.

Tenk på det, neste gang fraktebehovet skulle oppstå. Trenger du profesjonell hjelp så ta kontakt med oss. Vi seiler hele året og har glede av turen hele veien hjem.

Bildet fra venstre: Dag Magne Veierød, Stian Wilson


Vi tilfredstiller 12PAX

vi tilfredstiller 12-pax kravene til kurs og kompetanse for næringsdrivene til sjøs 

Les mer HER

Navenda Seiling AS

Adresse:

Niels Juels gate 70a

0259 OSLO

Norge

Tlf: 90707600

Epost: post@navenda.no

Vi sikrer regnskapet hos
Følg oss
  • Facebook Social Icon

© 2016 - 2020 Navenda.no