• Dag Magne Veierød

Eventyrtur til Alicante?


EVENTYRSJANSEN ER (var) HER!

Oppdatering : Turen er fullbooket med mannskap..... Dette ble mer populært enn ventet... Til alle dere som har lyst men ikke kontaktet oss enda.. Følg med. Det kommer flere muligheter senere.

--------------------

Drømmer du om langtur? Om å lære mer om å være underveis? Fremmede havner langs Europa? Åpent hav og kanskje Biscaya? Da har du sjansen til å være med en flott 50-foter som Navenda (jeg) har i oppdrag å seile fra Oslo til Alicante.

Turen har avgang fra Oslo 15. oktober og beregnet til ca 5 uker. Men dette er jo veldig væravhengig på disse tider av året.

Vi skal (iallefall) innom Thyborøen, Den Helder i Nederland, Gurnsey, La Coruna, Lisboa og så forbi Gibraltar og opp østkysten av Spania til Alicante. Dette er strekninger som tar fra 2 til 5 dager så du må være klar for å ta ditt ansvar som styrmann. Dog blir du aldri overlatt til deg selv om det røyner på.

Er dette noe du kunne tenke deg så har du sjansen nå. Send meg en epost (post@navenda.no) og si litt om din erfaring, om tiden du ev. har tilgjengelig så kan vi forsøke å tilrettelegge sted og datoer for på og avmønstring.

Og bare for å ha nevnt det... Dette er ingen kosetur men en fraktetur. Vi går i all slags vær men trygt innenfor sikkerhetsmarginer. Det er en stor og sikker, godt utstyrt båt men selvfølgelig kan det bli en del sjø der ute.. men også stille dager da vi går for motor. Du betaler dine reiseutgifter og blir med på spleising på mat underveis. Når det er nevnt så blir det en opplevelse for livet 📷:)

Hører fra deg!

MvH Dag

Foto: Gisle Wennersten


Vi tilfredstiller 12PAX

vi tilfredstiller 12-pax kravene til kurs og kompetanse for næringsdrivene til sjøs 

Les mer HER

Navenda Seiling AS

Adresse:

Niels Juels gate 70a

0259 OSLO

Norge

Tlf: 90707600

Epost: post@navenda.no

Vi sikrer regnskapet hos
Følg oss
  • Facebook Social Icon

© 2016 - 2020 Navenda.no