top of page
ICC forberedende nettkurs

Kurs: ICC Forberedende nettkurs

Lengde: Den tiden du trenger. Kurset er i sin helhet på nett så her bestemmer du farten selv :)

Pris: 1.900 kroner

Sted: Nettkurs - klikk her

Forkunnskap: 

På nettkurset forlanges ingen forkunnskaper. Du kan selv avpasse farten etter ditt ønske.

 

Men før selve ICC-utsjekken må du ha gjort unna båtførerprøven. Du må også være relativt båtvant og tenke at du kan føre en seilbåt lengre enn 10 meter i havn og for seil. Du kan imidlertid ta treningstimer før selve ICC-testen

SJEKK UT VÅR NETTSKOLE HER

Det er to gratis leksjoner som gir deg litt innblikk i selve kurset

ICC-kurset er for deg som skal ta ICC sertifikat og ønsker og stille helt klar før du går opp til prøven. Så bli med sensor (og hyggelig instruktør) Dag Magne Veierød, kandidat Joakim Berg og mannskap Gitte Mårtensen gjennom hele utsjekken. Ta gjerne en kikk på de to leksjonene i kursoversikten som er markert PREVIEW for å få et inntrykk av kurset :)

Etter endt kurs er du superklar til å melde deg opp til ICC-Utsjekk.

Kursprogram

ICC-nettkurset er vårt første nettkurs. Kurset tar deg gjennom alle hjørner av forberedende aktiviterer. Kurset er designet til å gi deg alt du trenger for å gjennomføre ICC-Utsjekk med glans.

 

Jeg regner med at du allerede har ganske godt tak på seilingen og videoene som viser de enkelte øvelsene er der kanskje mest for å vise gangen i hvordan ting foregår underveis og måten øvelsene utføres på. Det er stor grad av frihet i den praktiske delen så du står fritt til å gjennomføre øvelsene på din egen måte. Du blir bare bedømt på om du kan gjennomføre øvelsene på en sikker måte. 

bottom of page