top of page

Nå skjer det ting!

Navenda Seiling AS
slår seg sammen med
Seil Norge AS

Navenda, SeilNorges nye kursportal

I Navenda Seiling har vi siden 2016 arrangert seilkurs i Oslofjorden for hundrevis av deltakere, med god suksess. Navenda Seiling har utviklet en kursplattform som tar deltagere helt uten erfaring opp til videregående nivå og til å bestå praktisk utsjekk for ICC-sertifikat. Gjennom praktisk trening om bord sammen med nettbaserte kursmoduler har dette vært en stor suksess. I tillegg har Navenda Seiling drevet med frakt av båter (både motor og seil), og er nå en betydelig aktør i det norske seilermiljøet.

 

Nå tar vi Navenda videre til nye høyder ved å slå oss sammen med SeilNorge, som er landets ledende arrangør av inspirerende og engasjerende seilturer, -kurs og ekspedisjoner. SeilNorge (utales imperativt med !) har en imponerende tur-portefølje, med seilopplevelser langs kysten av Nord-Norge og ekspedisjoner til Svalbard, Grønland, Jan Mayen og Island.


I tillegg har SeilNorge et stort nettverk og operasjoner langs hele kysten som gjør at Navenda også får være med å tilby kurs flere steder langs kysten, og ikke bare i Oslofjorden! 

 

Navenda SeilNorge blir navnet på vår nye kursportal. Navendas hjemmesider omfavner al kursvirksomhet slik at Navenda og SeilNrges kurs samles i samme portal. Så her finner du nå informasjon og påmelding til alle våre kurs; både kursene i Oslofjorden og i resten av landet. For å melde deg på kurs med oss i Navenda SeilNorge følger du bare denne linken, eller blar deg videre på denne siden!

For å sjekke ut vårt tur- og ekspedisjon-program, med oversikt, informasjon og påmelding til vårt rike utvalg av seilopplevelser, følger du bare denne linken til SeilNorge sine hjemmesider.


Vi håper du finner seilkurset, turen eller ekspedisjonen som passer for deg!

Velkommen ombord!

Who Are We
bottom of page