Mannskapet

Navenda & Seileren har nå et mannskap med bred erfaring og kompetanse.Her gleder vi oss til å ta tak når sesngen nå snart åpner. Under følger en liten beskrivelse av hver. Har ser du også et ansikt som du nok sikkert vil kjenne igjen på brygga til sommeren.

dv.jpg

DAG MAGNE VEIERØD

Daglig leder - Navenda Seiling AS

Instruktør og frakteskipper

Etter mange år som instruktør og deliveryskipper for andre åpnet jeg Navenda seilskole med oppstart sensommer 2016. Holdt veldig mange nybegynner og videregående kurs i mange typer turseilere fra 25 til 50 fot størrelse.

Har hatt minst 1000 deltagere og logget mange tusen Nm som instruktør. Holdt flere kurs på engelsk samt for døve (med tolk). 5 sesonger med diverse kurs for Bavaria samt opplæring av nye båteiere og demoturer for de som ville prøve seg på seilbåt. Mange frakteoppdrag til/fra Spania, Danmark, Sverige og Vestlandet, Nord-Norge både med eier og som solotur. Har også holdt utallige kurs i Båtførerprøven.

Innehar D5L, IMO50, Krisehåndtering og VHF/ROC

Bjarne2.png

BJARNE NIELSEN

Daglig leder - Seileren AS

Instruktør Seilkurs og Båtførerprøven

Utdannet lærer og har god kompetanse til å videreformidle kunnskap. Han har erfaring fra regatta- og tur-seiling. Han har seilt langs store deler av Sørlands- og Vestlandskysten, over Skagerrak og i mer eksotiske farvann som Malaysia, Thailand og Middelhavet. Han har arrangert egne seilkurs både for voksne og barn. Bjarne har Fritidsbåtskippersertifikat (D5LA), VHF sertifikat og sikkerhetskurs.

PålPersdal.jpg

PÅL PERSDAL

Instruktør og frakteskipper

Pål har lang og variert erfaring fra jobb på større skip til seiling av både motorbåter og seilbåter.

 

Pål er også godt kjent på kysten fra Middelhavet til langt nord på norskekysten. Han har hatt mange frakteoppdrag av både seil og motorbåter. Han er tryggheten selv og du vil møte ham både som instruktør og som skipper i din egen båt om du ønsker.

 

Av sertifikater har han alt som trengs til både nasjonale og internasjonale frakteturer:

2018- Falch Nutec- Offshore Grunnleggende sikkerhetsopplæring

2013- Norsk Maritim Skole D5LA

2013- Norsk Maritim Skole ICC

1989- VHF

KjetilIngeberg.jpg

KJETIL INGEBERG

Instruktør

Kjetil har seilt hele livet, både tur og regatta. Han har seilt på kryss og tvers i Skagerak og Kattegat, krysset Nordsjøen og Atlanterhavet, seilt i Karibia og norskekysten opp til Lofoten.

 

Med fokus på short-handed og single-handed regatta har han spesielt god erfaring med det vi som turseilere oftest møter: Et lite mannskap som skal håndtere alt om bord på en trygg måte.

Han har svært bred erfaring med det vi trenger mest for en hyggelig ferieseilas – praktisk navigasjon både på papir og kartplotter, manøvrering i havn for motor, seiltrim og komfortabel og rask seilas, sjømannskap og sikkerhet, og praktiske tilpasninger om bord. Han er også aktiv klatrer og kan veilede om hvordan du går så trygt som mulig opp i masten.


Sertifikater:

- Fritidsskippersertifikat (D5LA)

- VHF-sertifikat

- ISAF kategori 2 sikkerhetskurs – tilpasset offshore regattaer.

ThomasLien.jpg

THOMAS LIEN

Instruktør

Thomas er vokst opp med Colin Archer skøyte og seilt mye rundt i Norden og Norskekysten opp og ned til Lofoten et par ganger. Han har vært kaptein på en 6 år lang jordomseiling og er godt kjent i Middelhavet og vært flere ganger i Stillehavet, Fiji, Solomonøyene og Papua New Guinea.

 

Siste tur gikk i året 2019/2020 Nord Atlanteren rundt, via Grønland, med kone og to barn.

 

Sertifikater:

- Båtførerprøven

- D5L.

HåkonSælen.jpg

HÅKON SÆLEN

Instruktør

Håkon Grøn Sælen har vært en aktiv seiler siden tenårene, både i båt og på brett. Han har seilt store deler av Norskekysten, over Nordsjøen og Biscaya, i Karibien, Stillehavet, Middelhavet og Østersjøen, og på Amazonas.

 

Han begynte som instruktør i 2012, og har holdt alle slags kurs for deltakere i alle aldre i en rekke ulike båter.

Sertifikater:

Båtførerprøven

D5L

VHF-sertifikat

Vi tilfredstiller 12PAX

vi tilfredstiller 12-pax kravene til kurs og kompetanse for næringsdrivene til sjøs 

Les mer HER

Navenda Seiling AS

Adresse:

Niels Juels gate 70a

0259 OSLO

Norge

Tlf: 90707600

Epost: post@navenda.no

Vi følger regjeringens
koronaregler
Med munnbind og sprit skal ondt fordrives!
Følg oss
  • Facebook Social Icon

© 2016 - 2020 Navenda.no