Mannskapet

Navenda&Seileren vokser og har knyttet til seg et mannskap vi stoler på. Her kan du lese litt om hver av de og hvilke hovedroller de har.

MegProfil.jpg

Etter mange år som instruktør og deliveryskipper for andre åpnet jeg Navenda seilskole med oppstart sensommer 2016. Holdt veldig mange nybegynner og videregående kurs i mange typer turseilere fra 25 til 50 fot størrelse.

Har hatt minst 800 deltagere og logget 8000Nm som instruktør. Holdt flere kurs på engelsk samt for døve (med tolk). 5 sesonger med diverse kurs for Bavaria samt opplæring av nye båteiere og demoturer for de som ville prøve seg på seilbåt. Mange frakteoppdrag til/fra Spania, Danmark, Sverige og Vestlandet, Noord-Norge både med eier og som solotur. Har også holdt utallige kurs i Båtførerprøven.

Innehar D5L, IMO50, Krisehåndtering og VHF/ROC

Daglig leder - Navenda Seiling AS

DAG MAGNE VEIERØD

Bjarne2.png

Utdannet lærer og har god kompetanse til å videreformidle kunnskap. Han har erfaring fra regatta- og tur-seiling. Han har seilt langs store deler av Sørlands- og Vestlandskysten, over Skagerrak og i mer eksotiske farvann som Malaysia, Thailand og Middelhavet. Han har arrangert egne seilkurs både for voksne og barn. Bjarne har Fritidsbåtskippersertifikat (D5LA), VHF sertifikat og sikkerhetskurs.

Daglig leder - Seileren AS

BJARNE NIELSEN

Kristoffer.jpg

Har drevet mye med båt de siste 20 årene. Seiler og bor på båt hele året og har god erfaring med mye når det gjelder båt. Hobbet som seilinstruktør i fire år og gleder seg over å kunne dele erfaringer og kunnskap med andre. 

Frakteskipper og instruktør

KRISTOFFER SOLBERG

Stian.png

Har vært med på mange frakteturer fra Spania i sør til Bodø i nord. Etterhvert fast mannskap. Trygg  og erfaren styrmann på hele seilasen. 

Styrmann på frakteturer

STIAN WILSON

GODKJENT ICC SENSOR OG 12PAX

Vi tilfredstiller 12PAX

vi tilfredstiller 12-pax kravene til kurs og kompetanse for næringsdrivene til sjøs 

Les mer HER

Navenda Seiling AS

Adresse:

Niels Juels gate 70a

0259 OSLO

Norge

Tlf: 90707600

Epost: post@navenda.no

Vi sikrer regnskapet hos
Følg oss
  • Facebook Social Icon

© 2016 - 2019 Navenda.no