top of page

KURSKALENDER FOR VÅRE STANDARDKURS 2021/2022

Ser du ikke skjemaet? Scroll oppover!

Skal du kjøpe båt og ønsker hjelp med å få den til din nye hjemmehavn? Spør om tilbud på frakting! Jeg blir også gjerne med deg på seilasen hjem. Ofte kan turen benyttes til kurs i egen båt, noe som mange synes er veldig verdifullt.

Ønsker du sertifikat ved bestått kurs (i tillegg til gratis diplom) så får du det på ID-kort format for 250 kroner. Krever elektronisk bilde (selfie går fint som du sender til post@navenda.no).

Praktisk informasjon vedr. kursene finner du her

ICC-sertifikat: Les mer om dette her

ICC forberedende nettkurs finner du her

OBS! Skal du ta ICC så må du kontakte meg så kan vi sammen booke tid. Dette er ikke satt opp i kalenderen men avtales fra gang til gang. 

PRIVATKURS / FAMILIEKURS / KURS I EGEN BÅT

Om du ønsker privattimer, demotur, havnemanøvrering, frakt eller henting med kurs så ta kontakt med oss. Her avtaler vi dato for når det passer deg best. Skulle du ha noen andre spørsmål vennligst ta kontakt med oss på post@navenda.no eller telefon 90707600. :)

Leter du etter kurs om D5L (fritidskystskipper), VHF/SRC eller Båtførerprøven så arrangere vi dette sammen med vår kurspartner Norsk Maritim Kveldsskole. Klikk her for kursoversikt og påmelding

bottom of page