top of page
Havnemanøvrering - videregående med vind
TBE_skipperkurs-2574_slide.jpg

KursHavnemanøvrering videregående (med mye vind)
LengdeEtter avtale
StedKongen marina eller i din hjemmehavn

RING MEG ELLER SEND EPOST FOR AVTALE OM TID - post@navenda.no eller 90707600

BLI TRYGGERE I HAVN MED PÅ VÅRT NYE VIDEREGÅENDE VINDFULLE KURS!

Ok, så det blåser alt for mye egentlig, men i havn må vi. Alt er jo helt OK når det er vindstille men av og til er det ikke det i det hele tatt. Derfor vil vi gi deg muligheten til å trene på nettopp dette om bord i vår skolebåt, eller i din egen båt for den saks skyld.

Vi skal øve på fortøyning, inn og ut på spring, legge til i bås. Vi skal gå gjennom vurderinger og forberedelser som vi bør gjøre FØR vi går i havna. Finne plass og ikke minst la være å legge til om risken er for stor. Vi må planlegge for hva vi gjør om vi ikke får det til, komme oss ut igjen uten å komme borti andre båter eller brygger. Og husk, å være høyrøstet mot mannskapet er vanligvis forbundet med dårlig kontroll av styrmann.... Godt planlagt og detaljert gjennomgang med mannskapet ved fordeling av oppgaver betyr større sjans for suksess. Går det greit er det din skyld (godt jobba) men går det dårlig er det nok også din skyld (men på kurset har jo instruktøren alltid ansvaret). Så på dette kurset skal vi heve sjansen for suksess

HVEM PASSER KURSET FOR

Dette kurset krever at du i utgangspunktet er "feriegod" på å håndtere en seilbåt i havn når det ikke er for utfordrende vind. Dette er altså ikke et nybegynnerkurs. Og du har et ønske om å bli bedre. Kurset kjøres i en båt med ratt og ett ror uten baugpropell.

INTERESSERT?

Men først er vi ute etter å finne ut om noen er interessert i et slikt kurs. Dette blir et 3 til 5 timers kurs med maks 4 om bord. Send meg en epost til post@navenda.no eller ring meg på 90707600 så kan vi diskutere om dette er noe for deg.

Kurset vil bli kjørt på en vindfull dag. Derfor vil ikke kurset settes opp på kalenderen før vi vet at det blir vindfullt vær.... Så da er det fint å ha en liste med interesserte som kan kontaktes når vi har "riktig" vær..

Øve, øve og atter øve. Eneste måten å få til en grei tillegging i vindfullt vær på

bottom of page