Vil du jobbe sammen med oss ?

DEDIKERT INSTRUKTØR:

Vi er på jakt etter en instruktør med ønske om å bli en del av Navenda Seiling på sikt. Vi vet at det å drive en seilskole krever mye. Det kreves også mye av en kvalifisert instruktør, langt mer enn å delta som instruktør på et kurs her og der.  

Så i tillegg til å ha ønske om å drive pedagosisk virksomhet ombord har du også dine egne sikkerhetskurs og sertifikater iorden. Navenda setter sikkerhet høyt og har lagt mye ressurser og penger ned i å få alle papirer, sikkerhetsstyringssystem, forsikringer og sertifikater iorden. Vi regner også med at dette er i din interesse.

Du må tilfredstille 12-pax loven, Dvs at du må ha D5L, VHF, IMO50 samt Passasjer og krisehåndteringskurs siden vi er definert som et passasjerskip og Helseerklæring for sjøfolk iorden og gyldige.

Du kan lese mer om dette her: https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-11-24-1400

Før du får slippe ut på vannet med dine egne kurs så må du følge oss gjennom en del nybegynnerkurs slik at du kan vår pedagosiske modell godt. Du vil også få trening med kun deg og skipper ombord (som vil leke til tider uvitende elev...) slik at du mestrer de mest vanlige utfordringene du må kunne korrigere.

Synes du dette høres gøy ut så er du kanskje den neste personen vi ser etter. Du bør ha hatt egen båt i noen år, være over middels interessert i å lære bort, ha et ønske om å holde på med dette mer eller mindre på heltid i sommersesongen, samt ha en del produktive år igjen før pensjonistalder... Og kanskje se deg selv som driver av seilskolen videre om noen år fra nå.

ValløLogo.png

GODKJENT ICC SENSOR OG 12PAX

Vi tilfredstiller 12PAX

vi tilfredstiller 12-pax kravene til kurs og kompetanse for næringsdrivene til sjøs 

Les mer HER

Navenda Seiling AS

Adresse:

Niels Juels gate 70a

0259 OSLO

Norge

Tlf: 90707600

Epost: post@navenda.no

Vi sikrer regnskapet hos
Følg oss
  • Facebook Social Icon

© 2016 - 2019 Navenda.no