Vi trenger ofte mannskap både på kort og lang sikt. Meld deg hos oss

Ta kontakt med oss på epost: post@navenda.no eller på mobil: 90707600

Aktuelle reiser:

Ingen for øyeblikket...

Betingelser:

Du betaler din reise og er med og deler utgifter til mat underveis om ikke annet er oppgitt.

Ikke bestill reise før skipper bekrefter avgangsted og tid!  Mye kan skje underveis som forskyver tidspunktet

Navenda er ikke ansvarlig for eventuelle utgifter/billetter som blir stående ubrukt pga forandringer/kanselleringer.

Erfaring:

Det er påkrevd at du er fysisk skikket til å kunne stå vakter langs kysten og over havet, gjerne 4 timers vakter.

Du har helst båtførerprøven og gjerne ICC eller D5L men på noen turer vil opplæring bli gitt.

Du vet at ikke alle turer er flatt vann og passe vind men kan til tider være røft. Men vi går ALDRI da været er/blir uforsvarlig for den båten vi seiler. Så venting i havn skjer relativt ofte.

For deg som ønsker å bli fast instruktør / frakteskipper - Les her:

Navenda & Seileren har gjennom en årrekke vært blant de mest aktive seilaktørene i Oslofjorden. Vi slår våre krefter sammen for å kunne være mer fleksibel og for å kunne gi et enda bedre og bredere tilbud til våre deltagere. Dette ble klart høsten 2019 og vi har jobbet mye med å få alle ting på plass før sesongen. Og nå er vi klare!

Resultatet er at vi har behov for flere krefter å spille på. Vår kurskalender er allerede begynt å fylles opp for sesongen så vi ønsker å komme i kontakt med deg som vet at du høyst sannsynlig er skapt til en instruktørjobb om bord. Du ville elske å kunne hjelpe andre til å føle gleden ved å stå til rors, kunne gi de tryggheten på egne kunnskaper, både i bra og dårlig vær, dagseilas som nattseilas.

72239054_1002336186764636_34473286995384

Erfaring generelt for alle stillinger:

Vi regner med at du kan seile og håndtere båter i all slags seilbart vær. Du har noen sesonger om bord i seilbåter av «turklassen». Du kan fint stå til rors i 24 timer om du må og seiler gjerne til Skagen alene for moro skyld. Du kan navigasjon og klarer deg fint med papirkart om elektronikken skulle feile. Vårt motto er "Mannskap og båten skal frem uten skader!" så at du ALLTID holder gode sikkerhetsmarginer og ALDRI tar snarveier er utrolig viktig for oss.

Frakteskipper:

Vi trenger ikke frakteskippere for øyeblikket men les gjerne hva vi forventer av deg om du senere ønsker å søke

Samme sertifikatkrav som nybegynnerinstruktør (se under). D5L for de som skal frakte utenlands.

Du kan tilstrekkelig engelsk (skader ikke med spansk heller) til å kommunisere med havn/verksted/toll/kystvakt om diverse.

Du holder orden i papirarbeidet, bilag, ugifter og dokumenter underveis

Du er selvstendig og pålitelig og står på til jobben er gjort. Men du er ikke redd for å rapportere problemer eller be om hjelp når det trengs. Om noe skulle skje underveis med båten som gjør at den må fikses på noe vis tar du ansvar og er forberedt til å bli ombord til den er overlevert verksted eller annen ansvarlig enhet. 

Du er teknisk og mekanisk allsidig og kan fikse "vanlige" ting som filter/olje/dieselproblemer, samt ha god greie på elektrisitet ombord.

For deg som søker å bli instruktør:

Vi er ute etter potensiell instruktører til våre kurs i Oslo. Kanskje har instruktørerfaring og du må ha seilerfaring fra turbåter i størrelse 35 fot og oppover. Du har mye tid i løpet av sommersesongen (april til september) og jobber kanskje turnusarbeid ved siden av eller har lyst og mulighet til å satse på en hektisk tid på havet i sommerhalvåret? Vi gir deg opplæring og tar deg gjennom typiske instruktørsituasjoner før du drar ut på egenhånd!

Du bør også kjenne deg igjen i disse punktene:

 • Båtførerprøven

 • ICC

 • VHF eller ROC

 • D5L eller har erfaring og seiltid til å ta denne.

 • Villig til å sjekkes ut som ICC-sensor og avholde ICC praktisk prøve.

 • Det er også en fordel om du har IMO50 og krisehåndteringskurs men ikke nødvendig.

 • Innehar evner til å formidle budskapet til alle om bord. Ingen er like, og du vet å ordlegge deg slik at hver enkelt forstår hva du mener.

 • Du er videre en tydelig skipper om bord og kan hanskes med ulike deltagere og kan tilpasse turen slik at alle får mest mulig ut av timene om bord.

 • Du fremstår som en trygg og ryddig person og vet å holde orden på papirarbeidet.

 • Og du er verdens mest tålmodige instruktør som aldri blir sint eller lar deg stresse, og kan forklare ting om (og om) igjen etter behov. Og du har alltid et smil i ansiktet :)

 • Vårt publikum er i all hovedsak alt fra nybegynnere til mer erfarne seilere som ønsker ICC eller havseilaserfaring. Vi legger ikke vekt på regattaegenskaper men fokus på å gi deltagerne trygghet og riktige marginer slik at uhell og vanskelige situasjoner både kan hanskes med men kanskje mest unngås.

Kan dette være deg? Da bør du ta kontakt med oss.

Dag Magne Veierød

mob: 90707600

epost: post@navenda.no

facebook/messenger: @navendaseiling