Vi har dessverre ikke behov for instruktører nå.

Navenda & Seileren har gjennom en årrekke vært blant de mest aktive seilaktørene i Oslofjorden. Vi slår våre krefter sammen for å kunne være mer fleksibel og for å kunne gi et enda bedre og bredere tilbud til våre deltagere. Dette ble klart høsten 2019 og vi har jobbet mye med å få alle ting på plass før sesongen. Og nå er vi klare!

Resultatet er at vi har behov for flere krefter å spille på. Vår kurskalender er allerede begynt å fylles opp for sesongen så vi ønsker å komme i kontakt med deg som vet at du høyst sannsynlig er skapt til en instruktørjobb om bord. Du ville elske å kunne hjelpe andre til å føle gleden ved å stå til rors, kunne gi de tryggheten på egne kunnskaper, både i bra og dårlig vær, dagseilas som nattseilas.

Vi ser også etter en båtfrakter (som også helst kan være instruktør) da vi stadig får flere frakteoppdrag i både inn og utland.

Her er hva vi ser etter hos nye instruktører:

Sertifikatkrav:

For våre nybegynnerkurs:

  • Båtførerprøven

  • ICC

  • VHF eller ROC

 

For våre videregående kurs samt båtfrakting og kurs i kundes egen båt:

  • Som over + D5L (A)

  • Villig til å sjekkes ut som ICC-sensor

  • Det er også en fordel om du har IMO50 og krisehåndteringskurs men ikke nødvendig.

 

Erfaring og pedagogiske evner:

Vi regner med at du kan seile og håndtere båter i all slags seilbart vær. Du har noen sesonger om bord i seilbåter av «turklassen». Du kan fint stå til rors i 24 timer om du må og seiler gjerne til Skagen alene for moro skyld. Du kan navigasjon og klarer deg fint med papirkart om elektronikken skulle feile. Vårt motto er "Mannskap og båten skal frem uten skader!" så at du ALLTID holder gode sikkerhetsmarginer og ALDRI tar snarveier er utrolig viktig for oss. Regner med at du også lever etter denne regelen.

Men minst like viktig er dine evner til å formidle budskapet til alle om bord. Ingen er like, og du vet å ordlegge deg slik at hver enkelt forstår hva du mener. Du er videre en tydelig skipper om bord og kan hanskes med ulike deltagere og kan tilpasse turen slik at alle får mest mulig ut av timene om bord. Og du er verdens mest tålmodige instruktør som aldri blir sint eller lar deg stresse, og kan forklare ting om (og om) igjen etter behov 😊

Kan dette være deg? Da bør du ta kontakt med oss.

Dag Magne Veierød

mob: 90707600

epost: post@navenda.no

facebook/messenger: @navendaseiling

ValløLogo.png

GODKJENT ICC SENSOR OG 12PAX

EriksenKran.png
Vi tilfredstiller 12PAX

vi tilfredstiller 12-pax kravene til kurs og kompetanse for næringsdrivene til sjøs 

Les mer HER

Navenda Seiling AS

Adresse:

Niels Juels gate 70a

0259 OSLO

Norge

Tlf: 90707600

Epost: post@navenda.no

Vi sikrer regnskapet hos
Følg oss
  • Facebook Social Icon

© 2016 - 2019 Navenda.no