top of page
Leveranser
både for deg eller med deg
claes.jpg

Vi har hele året oppdrag om å flytte båter. Enten fordi du har kjøpt en båt som skal til ny hjemmehavn eller du skal ha den seilt til et sted hvor ferien skal begynne. Eller kanskje ha ferie den ene veien og lar oss seile den hjem igjen :) 

Vi har etter hvert fått så mange oppdrag av både seil- og motorbåttransport så det hører nå hjemme i et eget selskap. Så gå gjerne videre til vår nye nettside på https://navendatransport.no

PS. Vi frakter båter så lenge de er på sjøen. Tenker du å frakte båten på trailer så ta kontakt med vår samarbeidspartner https://www.eriksenkran.no/. Mobil: 957 20 092. De løfter og frakter det meste fra joller til 50' båter

båtfrakt.jpg

Skipperoppdrag kan være så mangt. Her er en jobb verken for stor eller for liten og det har vært stor spredning i type oppdrag opp gjennom årene. Alt fra frakting av båt til/fra verksted til lengre turer med nyinnkjøpt båt som skal hjem til eier og hjemmehavn.

Vi tar på oss oppdraget med å flytte båten din trygt og raskt fra A til B. Vi bruker KUN profesjonelle skippere med stor lokal kunnskap om både vær, forhold og havner. 

 ​

Send oss en epost eller bare ring for en prat!  90707600 

Type oppdrag vi har hatt:

  • Flytting av båt mellom hjemmehavn og serviceverksted

  • Flytting av bruktbåter til/fra hvorsomhelst. For eller med eier. 

  • Henting av nye båter i Danmark/Sverige/Tyskland/Frankrike/England for transport til Norge

 

Fordeler ved frakting på vannet:

  • Båten blir grundig prøvet underveis og eventuelle problemer dukker som regel opp slik at du slipper å teste ut dette selv.

  • Vi sjekker ALLTID nivå på olje, girolje, kjølevann, og lekkasjer ved hver vaktskifte og før hver eneste avgang fra havn.

  • Vi sjekker etter snøre/tau i propell med inspeksjonskamera før HVER avgang fra havn.

  • Alltid billigere enn transport på bil

  • Blir du med hele eller deler av turen får du opplæring underveis.

  • Turen kan også avsluttes med ekstra dag(er) i hjemmeområdet slik at du blir godt kjent med din nye båt under kyndig veiledning.

Mannskap på lengre turer øker sikkerheten betraktelig:

Vårt mål på hver eneste tur er at båten og mannskap skal hjem hel og trygg. Vi tar ingen sjanser verken med været eller ruta vi planlegger. Vi bruker bare kvalifisert mannskap som har kunnskapen og tryggheten og ikke minst erfaringen for at alt skal gå på skinner.

Det er ikke vanskelig å finne seilere som gjerne vl være med på eventyr men når det røyner på og forholdene blir marginale så kommer denne ekstra kapasiteten virkelig til gode. Og vi snakker ikke om bare om store bølger og mye vind. Men når flere elementer oppstår i kombinasjon, slik som bygevær med null sikt, at kartplotter eller motor stopper, eller autopiloten streiker, så er ikke alt bare rett frem lenger. Og har du ikke nødvendig erfaring, og godt mannskap å spille på, kan ting fort gå galt. Vi har gjennom mange år opparbeidet denne erfaringen og kan si at vi stiller mye sterkere med et sammensveiset team. Derfor er vi også nøye på å følge rutiner for sjekking av båt og motor på faste tider, vite hvor og når man skal sjekke. Og vi kan trekke på ressurser om noe skulle oppstå underveis og tar ansvar for prosessen med båten om den må innom verksted underveis.

Typiske hentetider og prisanslag:

Priser avhenger av flere ting, ring oss for et godt tilbud!

Typisk så beregnes et fraktoppdrag basert på antall nautiske mil i korteste seilbare avstand.
Værfast-døgn belastes ikke. Her er priser med skipper om bord. Ønskes flere mannskap kan dette skaffes.

Dette er omtrentlige priser. Ta kontakt med oss så kan vi kanskje gi et bedre tilbud på din strekning.

Sjekk våre priser og mer info her

bottom of page