top of page
Tilbakemeldinger fra tidligere deltagere - sjekk også vår Facebookside

Det kommer stadig tilbakemeldinger fra tidligere elever og jeg er både stolt og glad for å kunne vise frem noen av disse her. Nevner også et par historier fra noen jeg har kontakt med. Spennende å se hva de får til.

"Takk for et kjempebra kurs - vi har leid seilbåt og vært på en ukes tur nå, mannen er mektig imponert over alt du klarte å lære meg på tre kvelder!"

Fride Lier, 22.6.2019

"Takk for et fantastisk flott kurs 28-30 juni. Instruktør var utrolig flink til å lære bort på en forståelig måte. lært utrolig mye på nybegynnerkurset som vi skal ta videre med oss over i egen båt."

Jørn Pedersen 1.7.2019

"Jeg vil absolutt anbefale Navenda Seilskole på det varmeste!
Dag er en svært dyktig instruktør, som forklarer og lærer bort på en rolig, spennende og lærerik måte!
Jeg tok Competent Crew kurset over en helg; og det ble en eventyrlig og innholdsrik opplevelse!"

Lotte Leirvik Huseby, 10.6.2019

"Veldig lærerikt videregående kurs (dayskipper)! Tålmodig, tillitsfull og svært dyktig kursholder (Dag)! Fin rotasjon på posisjoner gjorde at alle fikk øve mye på ulike roller i alle øvelsene. Nyttig med planlegging og praktisk gjennomføring av nattseilas på fyrlykter, mann over bord, ankring, havnemanøvrering, fortøyning, drivanker og selvfølgelig masse seiløvelser og trimming av seil. Anbefaler å vurdere icc eksamen rett etter dette kurset. Takk til Dag og Navenda seilskole for en flott og lærerik helg på havet!"

Stian Elstad, 5.6.2019

"Terningkast 6! Dag er en veldig pedagogisk og tålmodig instruktør som mestrer å lage trygghet og god stemning i en gruppe, også om man skulle komme utenfor "komfortsonen"😅Jeg deltok på nybegynner kurs og lærte mye på de tre dagene kurset gikk.Anbefales på det varmeste!"

Silje Ballo Lassesen, 26.5.2019

"Selve kurset var svært godt gjennomført. Dag er veldig pedagogisk og god på å forklare. Han ga tross alt opp lærerkarrieren for å forfølge denne drømmen som etter alt å dømme er perfekt for han. Jeg må si at jeg er svært fornøyd med læringskurven. Den er bratt, men Dag tar seg god tid til å forklare og svarer på alle spørmål så det er lett å forstå. Til tross for at vi var 4 ivrige elever ombord fikk alle like mye tid til de ulike oppgavene. Det sørget Dag for. Han hadde systemer for det meste.

Han hadde til og med kontroll på hvor mange pølser han spiser i løpet av sesongen. I snitt 4 hver dag når det er nybegynner kurs.

Alt i alt en svært god opplevelse som jeg anbefaler på det varmeste. Jeg kommer til å fortsette med videregående seilkurs litt senere hos Navenda.

Terningkast: 6"

Marius Eriksen, 17.5.2019

"Tusen takk for en fantastisk seil helg med en dyktig og kunnskapsrik instruktør (Dag Magne). Dayskipper kurset var lærerikt og inspirerende for oss som har 3 seil sesonger bak oss. Som par var det veldig kjekt å kunne delta på dette sammen. Vi ble utfordret og fikk mulighet til å praktisere situasjoner under trygge forhold. Dag Magne ga oss selvtillit og hadde en ro som var helt unik i alle situasjoner 😀Det blåste friskt hele helgen så vi fikk virkelig seilt mye. Vi kommer fra Bergen og det var verdt turen. Til alle damer der ute, meld Dere på kurs, seilgleden blir bare større med kunnskap og trening i trygge forhold"

 

Takk for oss, hilsen Nina og Eirik, 9.6.2018

«Grundig, rolig og svært pedagogisk opplæring som treffer alle i familien midt i blinken. Kan anbefales for både nye og erfarne seilere.»

Kyrre Beenfeldt, 6.9.2017

«Saken er ganske enkelt denne: Dette er ikke en stor og upersonlig seilskole. Dette er en mann som elsker å seile. Han heter Dag og er ikke bare dyktig pedagogisk og trygg som en havn. Han er veldig hyggelig og interessant å snakke med også. Tok både nybegynnerkurs og «Day skipper». De var som små eventyr begge to.»

Hallvard Fjeldbraaten, 28.6.2017

Deltok på begynnerkurs over tre kvelder. Veldig bra kurs som kan anbefales. Hadde lite seile-erfaring fra før, og lærte mye mer enn jeg trodde jeg kom til å gjøre. Med et så få deltakere, ble det tid til at alle kunne trene flere ganger på det vi lærte slik at jeg til og med tror jeg kommer til å huske det. Lærerens ro og trygghet var til stor hjelp under de mer nervepirrende øvelsene som bakking inn i bås og å legge til ved brygge. Instruktøren skapte også en god og hyggelig stemning om bord. Anbefales!

Bjørg Dystvold Nilsson

 

Deltok på midtukekurs for nybegynnere! Har aldri seilt før og fikk en fantastiskseileopplevelse med Dag Magne, en utrolig pedagogisk og kunnskapsrik seiler! Kan anbefales på det sterkeste!

Britt Karin Kippersund

 

Meldte meg på kurs med liten seilerfaring. Helgekurs med en rolig, sindig instruktør fikk meg til å kjenne mestringsgfølelse. Mye teori som ble satt ut i praksis i ulike situasjoner, gjorde forståelsen fullkommen! Takk for en flott helg, med all slags vær

Seilerhilsen fra Kristin S/Y GOOD HOPE

 

Hadde nybegynner kurs helg* Strålende vær, rolig og dyktig instruktør! Utrolig bra opplevelse

Kimmy Scott 28.5.2017

Vi hadde en fantastisk tur med utrolig dyktig, rolig og hyggelig instruktør. Håper på gjensyn snart!

Veronica Ulleland Skotnes 9.4.2017

 

(Tekst hentet fra FB-siden til Florø Seilforening): «Hei. Her er link til en solid kar som kan seile/frakte båtar sjøveien om det er nokon som har behov. Han frakta båten vår i fjor sommar Flora – Fredrikstad på 4,5 døgn. Funka veldig bra :-).»

Jetmund Rygg, 26.1.2017

 

 

 

"Thanks for the professional delivery and useful course. Looking forward for sailing classes again, either when you are in Ålesund or me in Oslo. Fair winds,"

Henrique. 4.12.2016

 

 

 

Joakim var på videregående seilkurs hos meg for tre år siden og har siden vært innom mange havner mellom Svalbard – Grand Canaria – Azorene – Karibien etc etc… Stolt over å ha vært med å legge grunnlaget her  https://www.facebook.com/joakim.berg

 

 

Olafur var på kurs hos meg for noen år siden og vi hadde en høsttur nedover svenskekysten en høst i etterkant. Kjøpte seg en båt og seilte den hjem i minusgrader. Pusset opp og stakk til varmere strøk. Driver nå kunayalayacht i Karibien.  Er opprinnelig fra Island og har selvfølgelig seilt hjem noen ganger…

 

«Vi ønsker å rette en helt spesiell takk til Dag, som ikke bare gjorde denne turen mulig for oss seile-noviser, men også gjorde den til en helt unik opplevelse med uvurderlig læring underveis – både om seilteori, seilpraksis, navigasjon, knuter og fortøyning, godt sjømannskap, navigasjon, og så mye mye mer. Seilegleden er vekket i oss, gnisten er tent, en ny verden har åpnet seg for oss.»

Seilehilsen fra
Vibeke og Simen Teigre

 

«Seiltur på egenhånd i går. Vindstille da vi heiste seil, men så kom en fin bris. Vi krysset i 7 m/s og var oppe i 5kts på det meste. Hjem kunne vi sløre helt inn til havna. Litt stress da seilet skulle ned og det satt fast, fordi vi glemte å løse en snor. Fortøyningen gikk bra, men Knut måtte hjelpe meg med litt baugpropell inn i båsen. Takk for kjempefin undervisning i helgen!!

MvH Helene og Knut Paulsberg

 

«We had very good times with Dag and the rest of the crew. Dag was excellent as instructor and sharing his time with us. He is very precise giving us instructions, we felt he knew very well how to teach us and the experience was extraordinary.»

Federico Alejandro Piergentili

 

«tusen takk for veldig bra og lærerikt day skipper kurs på båten din. Jeg sitter nå på flyplassen i Split og har nettopp levert fra meg leiebåten jeg har hatt den siste uka. Jeg var her i juli også. Veldig fornøyd med årets fine seileopplevelser som jeg neppe ville ha gjennomført om ikke det var for det kurset du holdt.»

Hilsen Bjørg

 

«Hei Dag. Vil bare takke deg litt ordentlig for opplæringen på videregående seilkurs. Etter 5 uker med leid båt kom mange av tipsene og erfaringene fra kurset til nytte. Ingen mann over bord. Bare en pute. Men fikk jo brukt teknikken med å legge båten bi. Puta ble redda  Det ble heller ingen uhell eller flaue øyeblikk i havner med å legge til kai eller fortøye. Og som du sa at du likte single handed seiling så må jeg si meg enig. Veldig deilig å være bare deg, båten og havet :-)) Så det er bra at du med din sindige og rolig måte lærer seilingens glede og trygghet til de som vil bli skippere. Takker også for gode råd når jeg har sendt deg spørsmål under veis i sommer. Kommer garantert til å anbefale kurs med deg til de jeg kjenner som vil bli kompetente seilere. Ha en fin høst. Med mange gode seilaser. Så snakkes vi.»

Hans Kristian Arnestad

 

«Det var en utrolig bra helg på alle måter. Mye ny kunnskap og fin opplevelse. Jeg likte godt måten kurset var lagt opp på, og ikke minst metode for læring. (all ære til Dag!) Han ga meg mye mestringsfølelse gjennom helgen som jeg tar med meg videre.»

Mvh Kristin Halvorsen

 

«Hei! Var deltaker på seilkurs på Gran Canaria i år, og vil i den anledning skryte av opplegget og instruktøren, dette var helt topp! Det innbyr mildt sagt til mer seiling :)»

Mvh Marius

bottom of page