• Dag Magne Veierød

KORONA-VIRUSET OG SEILKURS

Oppdatert: mai 19

Etter nøye overveielser og kontakt med bydelsoverlege og Sjøfartsdirektoratet, vurderer vi det som forsvarlig å starte opp med kurs fra midten av mai. Sjøfartsdirektoratet har også åpnet for gjennomføring av båtførereksamen og praktisk prøve til ICC, etter pålegg om stans siden mars. Det vil være påbud om hansker, spritvask og andre tiltak ombord, nærmere opplysninger gis deltakere før kurs. Dersom du har luftveissymptomer må du holde deg hjemme. Velkommen!


ICC-utsjekk og kurs starter opp 18.5.2020!


KURS I SKOLEBÅTENE Vi regner med at våre kurs vil gå som normalt fra og med 18.5.2020. De av dere som fortsatt ikke har byttet kurs siden ditt kurs ble avlyst oppfordres til å bytte til en ledig plass litt senere!

Det vil bli særskilte krav ifm smittetiltak men det vil bli opplyst om kort tid. Så følg med!


ICC-UTSJEKK STARTER OPP! Vi har endelig med loven i hånd kunne starte opp våre ICC-utsjekk. Båten skal ha maks et mannskap i tillegg til instruktør og kandidat.


KORONATILTAK

Båtene vil bli grundig rengjort både før og etter ICC-utsjekk og det vil være bruk av hansker underveis. Videre skal alle ombord være symptomfrie, friske og ikke i karantene.

Vi holder dere oppdatert!

Takk for tålmodigheten og fleksibiliteten til dere som ønsker å bytte kurs til en senere dato. Vi vil gjøre alt for å dere skal få kommet dere på sjøen!


Vi tilfredstiller 12PAX

vi tilfredstiller 12-pax kravene til kurs og kompetanse for næringsdrivene til sjøs 

Les mer HER

Navenda Seiling AS

Adresse:

Niels Juels gate 70a

0259 OSLO

Norge

Tlf: 90707600

Epost: post@navenda.no

Vi sikrer regnskapet hos
Følg oss
  • Facebook Social Icon

© 2016 - 2020 Navenda.no